Het eigenaarskrediet is een lening met hypotheekwaarde op uw reeds bestaande eigendom (woning)

Bent U reeds eigenaar van een woning, en/of u heeft verschillende leningen en kredieten in omloop? Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een woonkrediet en een persoonlijke lening voor verbouwingen en daarenboven een autofinanciering én nog één of meerdere kredietkaarten. En door omstandigheden staat u gemeld op de zwarte lijst van de Nationale Bank ? Wij maken een vrijblijvende offerte en nemen persoonlijk contact met u op.

Vraag dan vrijblijvend info over budget-herschikking op 015/518.519 of 0495/52.43.46

Wij voegen al uw kredieten samen in een EIGENAARSKREDIET. Voordeel van een eigenaarskrediet is dat de maandelijkse rentevoeten lager liggen dan bij persoonlijke leningen op afbetaling.

Door het herschikking van uw leningen betaalt u aanzienlijk minder per maand, omdat de kredieten worden gespreid over een langere termijn. (deze herschikking is uiteraard bespreekbaar volgens het bedrag en uw terugbetalingscapaciteiten)

Vermeld simpelweg in het veld ‘opmerkingen’ van onze ONLINE lening aanvraag dat u een eigenaarskrediet wenst. Wij berekenen dan uw mogelijkheden, en doen u vrijblijvend een voorstel zodat uw gezinsbudget terug op adem kan komen.

Kijk hier naar de belangrijkste aanvaardingscriteria.

online lening aanvragen

 

Reacties zijn gesloten.