Online aangaan van een hypotheek lening

Wie kan een hypotheek lening aangaan?

Wij lenen aan zo goed als iedereen. Staat u op de zwarte lijst, dan proberen we u toch verder te helpen. Voorwaarde is wel dat u reeds eigenaar bent. Bent u toch niet zeker of u nog in aanmerking komt voor een hypotheek lening, neem dan snel contact met ons op.

Over LeningCentrale

Leningcentrale is uw kredietmakelaar online, hebt u vragen over een hypotheek lening, dan bent u bij ons op het juiste adres. Direct geld lenen is een van onze sterke punten en wij zijn zelfs bereid het geld van de hypotheek lening aan huis te leveren. Hebt u graag eerst een inschatting van uw maandelijkse aflossing, bekijk dan onze tarieven online.

Waarom lenen?

Soms heb je gewoon meteen geld nodig. Om iets te kopen waarvoor je niet genoeg gespaard hebt of om je rekeningen snel en op tijd te kunnen betalen. Het aangaan van een lening bij ons garandeert je een snelle afhandeling en discrete verwerking nadien. Maak nu je dromen waar met een lening bij LeningCentrale!

Hoe een aanvraag doen?

Een kredietaanvraag doet u makkelijk via onze website. U geeft in wat voor lening u wenst aan te gaan en vult daarna nog de nodige velden in. Hebt u alle velden ingevuld, dan klikt u op \”verzenden\” en ontvangen wij uw kredietaanvraag. Deze service bieden wij kostenloos aan en nadien houden we u op de hoogte betreffende het verdere verloop van uw aanvraag.

Bereken uw maandelijkse aflossing voor uw hypotheek lening en neem contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.