Aangaan van een krediet bij Leningcentrale

Wie zijn wij?

Leningcentrale is uw kredietmakelaar online, hebt u vragen over een krediet, dan bent u bij ons op het juiste adres. Snel geld lenen is een van onze sterke punten en wij zijn zelfs bereid het geld van de krediet aan huis te leveren. Hebt u graag eerst een inschatting van uw maandelijkse aflossing, bekijk dan onze tarieven online.

Waarom lenen?

Soms heb je gewoon meteen geld nodig. Om iets te kopen waarvoor je niet genoeg gespaard hebt of om je rekeningen snel en op tijd te kunnen betalen. Het aangaan van een lening bij ons garandeert je een snelle afhandeling en discrete verwerking nadien. Plannen, dromen…? Wij helpen ze waarmaken.

Wie kan een krediet aangaan?

Wij lenen aan zo goed als iedereen. Staat u op de zwarte lijst, dan proberen we u toch verder te helpen. Indien u eigenaar bent, hebben we zeker en vast een oplossing voor u. Bent u toch niet zeker of u nog in aanmerking komt voor een krediet, neem dan snel contact met ons op.

Een kredietaanvraag doen

Een kredietaanvraag doet u makkelijk via onze website. U geeft in wat voor lening u wenst aan te gaan en vult daarna nog de nodige velden in. Hebt u alle velden ingevuld, dan klikt u op “verzenden” en ontvangen wij uw kredietaanvraag. Deze service bieden wij kosteloos aan en nadien houden we u op de hoogte betreffende het verdere verloop van uw aanvraag.

Contacteer ons snel voor meer informatie omtrent uw krediet!

Reacties zijn gesloten.