Online aangaan van een persoonlijke lening

Wie kan een persoonlijke lening aangaan?

Wij lenen aan zo goed als iedereen. Staat u op de zwarte lijst, dan proberen we u toch verder te helpen. Voorwaarde is wel dat u reeds eigenaar bent. Bent u toch niet zeker of u nog in aanmerking komt voor een persoonlijke lening, neem dan snel contact met ons op.

Waarom lenen?

Geld nodig om een of andere reden? Om iets te kopen waarvoor je niet genoeg gespaard hebt of om je rekeningen snel en op tijd te kunnen betalen. Het aangaan van een lening bij ons garandeert je een snelle afhandeling en discrete verwerking nadien. Plannen, dromen…? Wij helpen ze waarmaken.

Wie zijn wij?

Leningcentrale is uw kredietmakelaar online, hebt u vragen over een persoonlijke lening, dan bent u bij ons op het juiste adres. Direct geld lenen is een van onze sterke punten en wij zijn zelfs bereid het geld van de persoonlijke lening aan huis te leveren. Hebt u graag eerst een inschatting van uw maandelijkse aflossing, bekijk dan onze tarieven online.

Onze werking

Een kredietaanvraag doet u makkelijk via onze website. U geeft in wat voor lening u wenst aan te gaan en vult daarna nog de nodige velden in. Hebt u alle velden ingevuld, dan klikt u op “verzenden” en ontvangen wij uw kredietaanvraag. Deze service bieden wij kosteloos aan en nadien houden we u op de hoogte betreffende het verdere verloop van uw aanvraag.

Contacteer ons snel voor meer informatie omtrent uw persoonlijke lening!

Reacties zijn gesloten.