Online berekenen van een hypotheek lening

Over ons

Leningcentrale is uw kredietmakelaar online, hebt u vragen over een hypotheek lening, dan bent u bij ons op het juiste adres. Discreet geld lenen is een van onze sterke punten en wij zijn zelfs bereid het geld van de hypotheek lening aan huis te leveren. Hebt u graag eerst een inschatting van uw maandelijkse afbetaling, bekijk dan onze tarieven online.

Wie kan een hypotheek lening aanvragen?

Wij lenen aan zo goed als iedereen. Staat u op de zwarte lijst, dan proberen we u toch verder te helpen. Indien u eigenaar bent, hebben we zeker en vast een oplossing voor u. Bent u toch niet zeker of u nog in aanmerking komt voor een hypotheek lening, neem dan snel contact met ons op.

Waarom lenen?

Soms heb je gewoon meteen geld nodig. Om iets te kopen waarvoor je niet genoeg gespaard hebt of om je rekeningen snel en op tijd te kunnen betalen. Het berekenen van een lening bij ons garandeert je een snelle afhandeling en discrete verwerking nadien. Plannen, dromen…? Wij helpen ze waarmaken.

Hoe een aanvraag doen?

Een kredietaanvraag doet u makkelijk via onze website. U geeft in wat voor lening u wenst aan te gaan en vult daarna nog de nodige velden in. Hebt u alle velden ingevuld, dan klikt u op “verzenden” en ontvangen wij uw kredietaanvraag. Deze service bieden wij kosteloos aan en nadien houden we u op de hoogte betreffende het verdere verloop van uw aanvraag.

Contacteer ons snel voor meer informatie omtrent uw hypotheek lening!

Reacties zijn gesloten.