Berekenen van een lening op afbetaling bij Leningcentrale

Waarom lenen?

Geld nodig om een of andere reden? Om iets te kopen waarvoor je niet genoeg gespaard hebt of om je rekeningen snel en op tijd te kunnen betalen. Het berekenen van een lening bij ons garandeert je een snelle afhandeling en discrete verwerking nadien. Plannen, dromen…? Wij helpen ze waarmaken.

Wie kan een lening op afbetaling aangaan?

Wij lenen aan zo goed als iedereen. Staat u op de zwarte lijst, dan proberen we u toch verder te helpen. Voorwaarde is wel dat u reeds eigenaar bent. Bent u toch niet zeker of u nog in aanmerking komt voor een lening op afbetaling, neem dan snel contact met ons op.

Over ons

Leningcentrale is uw kredietmakelaar online, hebt u vragen over een lening op afbetaling, dan bent u bij ons op het juiste adres. Snel geld lenen is een van onze sterke punten en wij zijn zelfs bereid het geld van de lening op afbetaling aan huis te leveren. Hebt u graag eerst een inschatting van uw maandelijkse aflossing, bekijk dan onze tarieven online.

Hoe een aanvraag doen?

Een kredietaanvraag doet u makkelijk via onze website. U geeft in wat voor lening u wenst aan te gaan en vult daarna nog de nodige velden in. Hebt u alle velden ingevuld, dan klikt u op “verzenden” en ontvangen wij uw kredietaanvraag. Deze service bieden wij kostenloos aan en nadien houden we u op de hoogte betreffende het verdere verloop van uw aanvraag.

Bereken uw maandelijkse aflossing voor uw lening op afbetaling en neem contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.