Lening op afbetaling

Soms heb je gewoon meteen geld nodig en zoek je iemand die je dat geld direct wilt lenen. Je hebt bijvoorbeeld teveel rekeningen te betalen of te weinig gespaard om iets te kopen wat je al lang wilt.

Lenen op afbetaling

Een lening op afbetaling helpt je bij het waarmaken van je dromen. Heb je geld nodig voor een auto, een reis, een nieuwe keuken of nog zoveel meer? Dan is een lening op afbetaling de ideale manier om al deze zaken te financieren. U kan kleine of grote bedragen lenen en samen stippelen we een afbetalingsplan uit dat aangepast is aan uw noden.

Bij LeningCentrale kan u geld lenen vanaf €2.500. Dit kan makkelijk via een kredietaanvraag op onze website, of contacteer ons voor een afspraak op 015/518.519 of 0495/52.43.46. Wij verzekeren een snelle en discrete afhandeling van uw kredietaanvraag.

Vervroegde terugbetaling:
Beschikt u ineens over genoeg geld om uw lening in één keer af te betalen? Dat kan makkelijk en levert u nog een extra voordeel op: U krijgt bij een vervroegde terugbetaling een vermindering op het totaal terug te betalen bedrag. Alleen maar voordelen dus!

Voorwaarden:

  • Woonachtig in België
  • Beschikken over een vast inkomen
  • Meerderjarig
  • Geen melding op de zwarte lijst, tenzij eigenaar van woning

Reacties zijn gesloten.